maanantai 6. helmikuuta 2012

Kierroksen Luistelu

Nyt näyttää siltä, että tilannepäivityksiä tulee tänne blogiin viiveellä - treenaaminen ja sen rahoittaminen, perhettä unohtamatta,vievät helposti ylimääräiset ajat. Parempi kuitenkin myöhään kuin silloinkaan.

Seurueen urheat luistelijat olivat siis viivalla lauantaina 28.1. Kalevan kierroksen 30km luistelun startissa. Jukka vanhana konkarina ja muut kolme ensikertaa. Jukka oli arvottu ensimmäiseen, Masa toiseen ja Janne & Mika neljänteen erään. Pakkanen oli varsin siedettävissä lukemissa vaikka kieltämättä ajatus paljaista jaloista luistimissa hiukan mietitytti. Lämpösuojia voimme suositella. Kaikilla ne olivat käytössä eikä ongelmia tullut.

Tuloksien kannalta luistelu sujui varsin hyvin. Jukka tavoitteli "kuumassa" erässään tunnin alitusta. Loppuaika harmittavasti vähän päälle tunnin rajan 1.00,25. Masan tavoitteena oli 1.05,00. Omasta erästä ei tähän vauhtiin luistellutta porukkaa oikein löytynyt. Karkeasti sanoen, joko luistelit alle tuntiin tai sitten 1.07,30. Masa vetikin isohkon letkan maaliin aikaan 1.07,36.  Janne tsemppasi ja taisteli pitkään 1.10,00 alitus mielessä. Valitettavasti parit lipat ja selän kramppailut hyydyttivät vauhtia. Tuloksena kuitenkin hieno 1.11,03. Mika lähti tavoittelemaan 1.30 alitusta. Ei sitten tehnyt edes tiukkaa. Komea kontrolloitu suoritus ja reilusti tavoiteajan alle. 1.23,24. Tulokset kokonaisuudessaan täältä
Jukan tyylinäyte vihreässä takissa. Photo by SKSHS
Lisää kuvia voi katsella mm täällä  Bongaa kuvista wirallinen SKSHS:n pipo logolla varustettuna!

Luistelun jälkeen on aloiteltu hiihtotreenenejä tähtäimessä Pirkan hiihto.  Toivottavasti pakkaslukemat pysyvät kurissa, että saamme kilometrejä mittariin seuraavien viikkojen aikana. Ihan kylmiltään ei 90km urakkaan viitsi lähteä.

Kalevan kieroksen lisäksi Janne ja Masa ovati ilmoittautuneet melkoiseen koitokseen syksymmällä. Haaste on Ö TILL Ö 2012 Tästä tulemme kirjoittamaan varmasti matkan varrella lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti