perjantai 10. helmikuuta 2012

Ö till Ö

Syyskuussa järjestetään Tukholman saaristossa varsin mielenkiintoinen kisailu. Ö till Ö - one of the toughest 1-day races in the world. Tämä on kisajärjestäjien näkemys kilpailusta.

Suoritteessa siirrytään 19 saaren kautta Tukholman saariston Sandhamnista Utöön. Matkaa kertyy noin 64 kilometriä, joista noin 9 km uintia. Uintiosuuksien pituudet vaihtelevat 100m ja 1600m välillä. Kelihän voi syyskuussa olla mitä tahansa kunnon myräkän ja aallokon ja lämpimän tyvenen väliltä. Toivotaan parasta.

Ensimmäisen yrityksen osallistumisesta piti olla jo viime vuonna, mutta Masan olkapääoperatio pakotti siirtämään osallistumista vuodella eteenpäin. Tänä vuonna saammekin sitten peräti kolme joukkuetta liikkeelle tuttujen ja tutun tuttujen kautta - suurin osa vanhoja Märskyläisiä. Porukalla ollaan vaihdettu ankarasti ajatuksia ja käyty yhdessä pari kertaa uimassa.

Hiukan tällä hetkellä hirvittää se, mihin ollaan lähdössä, mutta hetkeäkään ei ole kaduttanut - haaste se on tämäkin muiden joukossa, ehkä tosin pykälää tai paria rajumpi kuin aikaisemmat. Edellisestä kirjoituksesta löytyvän Ö till Ö linkin takaa löytyy mielenkiintoista luettavaa blogien muodossa - suosittelen tutustumaan.

Och samma på svenska!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti