torstai 17. tammikuuta 2013

Uusi kausi alkamassa

Uusi vuosi ja vanhat kuviot – ei vanhat enää uusia kujeita opi. Blogin päivityksetkin jäivät loppuvuonna tekemättä. Eipä tässä kauheita päivitettäviä olisi ollutkaan. KK suunnistuksen rapsa jäi ja jää tekemättä. Jukka ja Masa siellä kävivät. Jukalla meni oikein hyvin ja Masalla taas ei. Masan palautuminen Ö till Ööstä ei ollut edes osittaista ja siksipä vajaan 4h aika tuloksena. Maaliin kuitenkin ja neljäs KK-laji plakkariin. Keskeyttäminen ei kuulu tapoihin – ei vaikka jalat olisivakin krampissa 6km ennen maalia. Vaajakosken Terän Kimmon sanoin:” Ei tule maali kovin nopeasti vastaan sipanneella.”

Janne ja Jukka kävivät Mammuttimarssilla palelemassa. Maaliin pääsivät jaetulla pronssisijalla. Tästä enemmän erillisessä Mammuttirapsassa.

Mitä vuodesta 2012 jäi mieleen? Päälimmäisenä omalta osalta ehdottomasti Ö till ö. Uskallan myös Jannen puolesta olla tätä mieltä. Maaliin pääsemisen tunnetta ei ihan heti unohda, mutta sekä kisapäivän ja –matkan ajalta on paljon hienoja, vaikkakin osittain tuskaisia muistoja. Unohtaa ei myöskään sovi uusi hienoja tuttavia, jotka kisaan valmistautumisen ja yhteisen reissun aikana sai. Kiitos joukkueet Vaajakosken Terä, Öl till öl, Nod i havet, SnowFlakes ja Tyhjä Arpa!

Ö till ö lähtöalue Sandhamnissa


Mika kunnostautui ei yksin- vaan kaksinkertaisena kiertäjänä. Sekä Kalevan- että Pirkan kierrokset plakkariin. Erityisesti Pirkan kierroksen järjestelyjen korkea taso on lämmittänyt Mikan mieltä siinä määrin, että hienovaraista vihjailua muidenkin jäsenten osallistumisen suotavuudesta on ollut havaittavissa. Kukapa ei haluaisi ajaa fillarilla Näsijärven ympäri kauniissa kesäyössä tai rämpiä harvinaisen kosteissa ja kuraisissa olosuhteissa Pirkan hölkkää?

Jotkin jäsenet pitivät loppuvuonna lähes totaalista off-seasonia ja toiset taas ei. Koko porukka on kuitenkin taas treenailumoodissa. Wirallinen walmennuspäällikkö häipyi Etelä-Amerikkaan pelaamaan beach-futista, joten alkavan kauden koitoksiin Euroopan pääpiirteisellä alueella lähdemme 4 hengen voimin.

SKSHS:n tapahtumakalenterissa on todennäköisesti seuraavia tapahtumia alkavalla kaudella:
-         Vierumäki 24h hiihto soolosarjassa koko maisemissa olevan bändin voimin
-         Pirkan hiihto 90km
-         Länsiväyläjuoksu
-         Corrida Nocturna Real de San Carlos
-         Kisko triathlon
-         Fintriathlon
-         KK-lajeja vaihtelevalla osanotolla
-         Ö till Ö (jos kisapaikka saadaan)
-         Joku mara syksyllä
-         Leiritystä ja kulttuuria sopivissa määrin

Yleiseksi ja yhteiseksi teemaksi on jälleen kerran asetettu reilu kilpailu, muiden kannustaminen ja terve uhoaminen. Ja kai niitä ennätyksiäkin pitäisi yrittää parantaa.

-Masa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti