torstai 8. lokakuuta 2015

YYA

Juhlistimme legendaarisen Peräkylän Ponnistuksen kanssa solmittua uuden ajan YYA-sopimusta matalanpaikan varaleirikeskuksessa yhdessä PePon runsaslukuisen edustajiston kanssa viime viikonloppuna. Tilaisuuden suunnittelua toteutettiin ehkä tavallisuudestakin poikkeavalla hartaudella, koska olihan kyseessä varsin ainutlaatuinen tapahtuma kestävyysurheilun ja saunakulttuurin vaalimisen saralla. Halusimme tarjota ikimuistoisen kokomuksen vieraillemme ja emmeköhän siinä onnistuneet.

Speksi oli lyhykäisyydessään seuraava. Sportti, sauna, hyvä ja hivenen eksoottisempi pöperö sekä mukavat turinat.

Sporttiosioon valittiin Kustavilainen kolmiottelu eli pyöräily toiminta-alueelle ja swimrun-intro. Janne oli tiedustellut mainion radan, jossa juoksua oli noin 4km ja uintia 1,5 km kolmessa pätkässä. Vesikin oli sopivasti viilennyt lähes single digit-tasolle, mutta se ei juuri esim. Mammuttiuinnin mestareita häirinnyt. Ensin reitti yhdessä läpi ja sen jälkeen vapaavauhtinen kierros. Hyvä setti! Jopa niin hyvä, että reitin varrella tapaamamme paikallinen isäntä harmitteli kun ei voinut lähteä mukaan.

Komeat maisemat ja atleetit reitin varrella

Ensimmäiselle uintipätkälle menossa
Sporttiosuuden jälkeen hyvät saunomiset ja sen päälle nokkimaan Kustavilaista Lokkikeittoa. Master chef Masa oli onnistunut keittelyissään ilmeisen mainiosti, sillä keitto katosi kattilasta sellaista vauhtia, että jouduimme lähes aloittamaan säännötelytoimenpiteet. Ensi kerralla pitänee vuokrata kenttäkeittiö ja keittää evästä pataljoonalle. Kaikille huolestuneille tiedoksi, että yksikään lokki ei joutunut uhrautumaan ruokamme puolesta.

Illan mittaan kuulimme mielenkiintoisia tarinoita melkoisista urheilusuorituksista ja suunnitelmista ja jossain välissä taidettiin myös pitää juhlapuheita.

Kiitos vieraillemme!

- Team SKSHS -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti